Khamis, 1 Mei 2014

Beucure - #Krim Muka No 1 Asia

Assalammualaikum and Hai.


Selalu muka orang tengok dulu, orang jumpa kau dia tak ada tiba-tiba nak tengok perut kau dulu. tak ada. Jadi jaga muka molek2, biar kau yakin je. Pernah tak kau rasa nak cari krim muka yang bau wangi, teksture best je, lepas tu boleh hilangkan masalah kulit kusam, berparut, jerawat, jeragat, berminyak, dan semua masalah kulit yang comman tu lah kann. Pernah tak ? aku memang tercari-cari krim muka yang bukan setakat nak putih je, tapi semua boleh. Lepas jumpa Beucure ni terus aku jatuh cinta. Eh sebelum cerita lebih  kita kenal dulu dengan owner produk. Siapa yang selalu baca blog aku mesti tahu. Aku kalau nak jual apa2 beauty product ke, apa pun aku mesti kena tahu siapa owner produk, kalau tak tahu aku tak yakin. Sebab melalui owner juga kita boleh tahu kualiti produk tu kan. ye dak.





*Kak Yuyu, Abg Mejah kalau keberakan letak gambar sini PM syira :D

Suami isteri yang sangat cool.  Maybe ada yang kenal laki dia Hamzah Ian, blogger jugak, seangkatan dengan Nisa kay. Blog terbang tinggi-tinggi. Ok cerita produk pulak ya. Kak yuyu pun blogger.


Kenapa Krim Muka Beucure ni special sangat ?

✔Semestinya HALAL JAKIM & LULUS KKM

✔ Mengecutkan dan mencegah jerawat dari datang lagi

✔ Memperbaiki penampilan kulit yang pucat dan kusam

✔ Menjadikan kulit halus, lembut, putih dan bersih ,sekatakan tona kulit

✔Menghaluskan kulit ,hilangkan sel mati,anjalkan kulit,hapuskan jeragat.

✔ Melembapkan dan membantu merawat masalah kulit kering 

✔ Mengunakan ''SWISS TECH''

✔ Mengandungi argan oil,almond oil,apple stem cell yang khas utk rawat kulit

✔ Kaya sekayanya dengan PURE VIT C(10 kali ganda lebih bagus dari collagen)

Kandungan :


HARGA : RM110.

TAPI. Special Price aku bagi untuk korang bloger2 atau bukan bloger pun boleh. Mesej aku di FACEBOOK dan bagi tahu "saya nak nak Beucure. Saya dari blog awak syira"

Special Price ni akan buat korang rasa terharu punya. haha sampai korang akan cakap. woi syira kau tak nak untung ke hapa ? haha ingat keywords tau. 

5 ulasan:

Ninaa Hassan berkata...

hee gud lark for your bisnes kak.
nk beli tk mampu tsk tsk haha. blanja boleh ? ;p

Sharifah Syahirah berkata...

@Nina : thank you sayang <3 doakan tau. Insyaallah ada rezeki lebih nanti boleh belanja adik2. hehe

Nadratul Syazwana berkata...

Aaa terpengaruh terpengaruh. Tapi kulit kita tgh teruk sgt. So pakai aloe vera je

Sharifah Syahirah berkata...

@Nad : belilah nad. belilah ( nam tambah pengaruh. kehkeh )

Sharifah Syahirah berkata...

@Nad : belilah nad. belilah ( nam tambah pengaruh. kehkeh )