Jumaat, 12 Julai 2013

Floral Mask by Dian Pixy.

Assalammulaikum.


Cer pegang hidung, ada rasa apa ? ketul-ketul, itu namanya whitehead dan blackhead. cuci muka je tak cukup nak buang whitehead blackhead. cara paling berkesan guna peel of mask. lekat dan tarik. selalu comman mask putih hitam, bau arang tak best. ni cuba pakai floral mask, bau lavender, colour purple, penting sangat ni, halal ada kkm. org malaysia punya. kau pakai terus falling in love. nak pakai hari-hari.








nampak tak betapa banyak nye testimoni, ramai dah pakai, semua cakap ok, tak ada pun negatif feed back yang kami terima. Ada lagi, yuyu pun pakai mask ni tak percaya..? tengok SINI, tak cukup testimoni lagi, tengok pula review dari Fatin Liyana the famous amos blogger tu dekat SINI. Mask ni boleh dipakai oleh lelaki dan perempuan tau, mask ni boleh dipakai untuk umur 12 tahun ke atas. Tak percaya lelaki boleh pakai, tengok Abang Benn pakai, dekat SINI.



Apa superb sangat mask ni sampai semua blogger pakai kan..? baca ni ya :)






Rugi sangat la kalau korang tak cuba satu, rugi..? tak rasa rugi pun, kalau mask biasa yang pek kecik-kecik tu berapa kita kena spend untuk sebulan..? Floral Mask pakai seminggu sekali je tau, boleh tahan berbulan untuk satu tiub ni. Ainan Tasneem pun pakai,anda bila lagi..?



NAK ORDER :

PM aku di sini : www.facebook/floralmask.com
SMS FM : 0177492503.
Email : hahabeauty3@gmail.com

Tiada ulasan: