Khamis, 15 Mei 2014

ANYS SYUHADA BOUTIQUE

Assalammualaikum and Hai.


Mesti pening engko semua nengok aku, dia ni berniaga beauty and health ke berniaga baju. agagaga. Ini entry berbayo yob. Alhamdullilah rezeki. Kalau rasa nak aku review tu boleh pm fb sana ya. hehehe promote siap-siap. Bab bayaran, aku ok je nak bagi apa pun, sebab blog aku bukan ranking tinggi pun. Ni suruh review pun aku pening dah, berbaloi ke review dengan aku. gituu.



Siapa duduk Tanjung Malim ? geng2 UPSI boleh lah usha-usha baju dekat Anys Syuhada Boutique ni, macam-macam hado. Tops, Skirts, Palazzo, Long Dress. Sangat cantik, cantik gila kot, design semua best je aku tengok. Jelaous la iolss ni. Apa kretif sangat orang sekarang ni, buat benda semua nak cantik je. harga tip top, sangat berpatutan harga dia. Mampu milik gituu kan. Best lah orang tanjung malim. iolss KL ni jauh lah nak ke sana. wuu wuu nangis. 











Dah tengok ? Cantik kemain lagi semuanya, termasuk model sekali cantik kan. Model haruslah cantik syira. adehh. Kalau beli dekat boutique boleh try and error, bab baju memang aku selalu beli depan-depan, bukan apa takut tak muat. iolss dah lah kecik sangat. ahaha muntoh. Boutique ni pun unik, bukan jual pakain je ya, ada jual produk kecantikan, cookies, shawl, accessories katanya macam-macam hado kann. Tak payah kau exersice kaki nak pergi satu-satu kedai. Anys Syuhada Boutique cukup, semua ada.



Orang-orang tanjung malim wajib lah singgah tengok-tengok. Rugi lah dah ada depan mata tak menjenguk. Ala tengok-tengok tak kena bayar pun.

Lokasi : Tanjung Malim
Landmark : Berhadapan SMK KHIR JIHARI. bersebelahan Al-IKHSAN, atas kedai KEK KIA ABDUL.
Daily Open From : 11-8pm 



FACEBOOK PAGE : ANYS SYHADA BOUTIQUE
BLOG : ANYS SYUHADA INSTA : @by_anyssyuhada WHATSAPP : 013-4867221

2 ulasan:

Nurulee berkata...

bestnya, ada rezeki boleh ee pergi hehehe.

Nadratul Syazwana berkata...

Antiknyewww. Hihihi boleh buat baju raya ^^