Isnin, 10 Jun 2013

Hidup.

Assalammualaikum readers.

sihat..? hope sihat lah ye. mencuri-curi masa mengupdate blog yang usang banyak habuk. hiperbola terlebih. you know what aku tengok blog aku ni tak cantik, aku memang tak pandai sangat la nak edit-edit bagi cantik. boleh tolong suggest macam mana nak bagi blog nampak kemas lagi..? edit blog murah ke..? ho yeahh minggu ini adalah minggu peperangan bersama-sama pen dan kertas. wish me luck guys. mihmihmih. nak minta toloeng bulehh tak. like sikit page ini. do like and do buy. bulehh.? update pendekk di kala boring study. mihmih macam kartun pulop. nak sambung study. do leave your comments. :)

2 ulasan:

norhafizahalias berkata...

goodluck yer exam, dear. hehe~ ^_^

ezzatie berkata...

Assalamualaikum. Kak Sya ada tanya kalau ezzatie boleh edit blog kan?

Tapi sebenarnya ezzatie tak pandai pun edit blog. yang ezzatie pakai sekarang pun blogskin. Code dah memang sedia ada. cuma kena edit sikit-sikit jer. Kak Sya nak tukar blogskin ke?