Rabu, 4 Jun 2014

Indah

Assalammualaikum and Hai.


Aku sebenarnya nak update blog tapi tak tahu nak update apa. haha boleh gini ? boleh lah blog aku kann. Tajuk entry Indah ? haha ! aku baca pun nak tergelak dah, sebab apa ? sebab entry ni bukan cerita indah pun. boleh lahh boleh lahh blog aku. haha ! ni kan sebab tengok cerita Kerana Rela Aku Terpaksa tu.. Indah tu annoying ya allah, cute je aku tengok. Aku kat kampung sekarang ni, study week kan, tapi aku biasalah study last2 minit, tak tahu bila nak ubah ni !.

Aku tak ada buat apa pun, hidup aku biasa-biasa je, makan, tido, online, bisnes, fb, blog. hari-hari tu je pun. bosan kan ? haha ! tak bersyukur betul. Aku macam ni lah time banyak benda nak cerita aku malas, time tak ada benda nak up entry pulak. macam gedik je. sekarang mood baca blog orang je . hari2 baca blog kak filla, kak ceera, kak sepet, Nad. Kalau tak ada entry baru kat blog diorang aku rasa macam nak inbox, hantar email menjerit suruh update cepat-cepat. haha ! pun boleh ? aku baca rajin, komen tu kekadang je. sebab aku pemalas, jadi  korang jangan sangka aku ni sombong tak nak baca blog korang, komen ke. tak tak. aku pemalu sebenarnya. pilih nak muntah pelangi ke muntah hantu ? haha ! bukan tak tahu malu ke ? aku silent reader je. Blog aku ni ha, sejak2 ni je ada org komen sebelum ni aku merepek sorang-sorang ! ha gituu.

eh cik epal kita dah kahwin. cehh cik epal kita kekdahnya. aku memang fanatik cik epal ya. biasalah selalu silent reader je pun. dia life update dekat instagram dia masa dia kahwin ya, kehlasss lah kau kak epal. dia senyap-senyap je, tak ada up entry sangat pasal preparation kahwin dia, tengok2 kahwin dah haa. Aku ada inbox dia dekat personal FB dia, insyallah aku rasa memang fb betul dia, sbb bos Beucure i kan dulu2 blogger popular jugekk, aku tengok ada mutual friends diorang. kau paham aku cakap ? tak paham tido lah. haha ! aku wish selamat pengantin baru, dia reply you know, haha ! alahai kecoh ya minah ni. orang lain dapat jumpa fatin liyana tak kecoh ! gituu. jadinya aku memang percaya dan yakin bila orang cakap cik epal ni peramah, cik epal ni baik. ha sebab dia reply ya inbox aku. Sebab dia kira blogger otai, ada nama dekat Malaysia, kalau dia tk balas pun aku no hal janji baca. gituu. sebab kekadang ada blogger ni demand, belum popular sombong dah. eh hahaha tak boleh cerita sini lah sensitipp. 

panjang dah entry ni, dengan tajuk entry indah. haha. tak suka jangan baca lah, sebab aku rasa aku macam merepek nak hilang stress je. haha gituu. 

yang INDAH,
syira

6 ulasan:

Al-hafiez Abdul Masid berkata...

samalah kita tdo makan blogging.hahah.cik epal?kenal jugak.blogger yang famous.hihi

Anasyg berkata...

uuuh... cik epal balas msj dia. Anas tak tengok citer Kerana Terpaksa Aku Relakan tu, dah pencen citer drama Melayu. boleh gitu? oh, btw cakp pasal indah ni, Anas ada satu entry tajuk Indah jugak. http://followanasyg.blogspot.com/2013/04/indah.html

selamat mmbaca :)

Sharifah Syahirah berkata...

Hafiez : a'ah cik epal yg sweet tu :)

Anas : ceghita novel kan, mestilah syira tgk haha nnti syira baca ya :)

Nadratul Syazwana berkata...

Blog Nad ke blog Nad ke? Alo perasan sendiri dah kita hahahha. Eh best of luck final exam kak Syira! <33

Teena Tna berkata...

Haha, citer indah tu. kalau drama waktu maghrib, tengok on off jer. otw nak mandi, lalu depan tv, tgok jap. Dah kuar toilet nak g solat lalu depan tv lagi, tgok jap. Camtu jer. Haha. Baca blog kak filla yang anak dia nama kasih2 tu ke? Suka baca kisah dia & anak2 dia.

Sharifah Syahirah berkata...

@Nad hehe holah blog nad.
@Teena Tina kita tgk kt tonton je.hehe