Sabtu, 9 Februari 2013

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic


Assalammualaikum and hai..

ok, nak join fizgraphic punya segmen.acctually kenal fizgraphic dari blog cik lyssa tu. dia ni tak sombong, follow juga blog aku ni..terharu -__- sebenarnnya di sebalik doodle dia yang comel-comel, semua orang tahu pasal tutorial dia semua, aku pun guna tutorial dia tu. doodle dia pernah la jugak ambil. satu sisi lain aku nampak melalui blog dia banyak luahkan pendapat dia pasal semua benda, termasuk politik, untuk aku dia berani berkata-kata. tapi sebenarnnya apa yang dia tulis tu realiti, aku setuju juga dengan apa yang dia tulis tentang banyak benda, nak tahu selongkar la blog dia, malas nak cakap banyak hari ni. ilmu yang dia kongsi in syaa Allah bagi manfaat dekat orang lain. kenapa ea aku nak blog aku terenarai dalam bloglist tu. satu je niat, aku nak orang entry aku, aku nak orang baca setiap manfaat daripada setiap entry aku. followers tak ramai, tapi ada pembaca tetap, its make me happy. sebab aku rasa melaui blog ni, aku boleh sampaikan sesuatu yang baik untuk readers aku. cehh ayat kesian ke apa ni..for fizgrapic keep it up, and always give 'something' to your readers.. ok, yang kurenngg dari aku, yang baik dari Allah.wallahualam..

NAK JOIN SEGMEN NI KLIK SINI LAJU-LAJU.

9 ulasan:

Khalid Kyle berkata...


Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Aida Omar berkata...

Aida datang dari segmen yang sama dear.. aida follow blog kamu #161.. salam kenal Sharifah :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Rahmad Mat berkata...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
Fatin Liyana Vector Illustration

Asiah Aisa berkata...

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

Setiasmile berkata...

gud luck to yoo!!

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

IRA ARINA berkata...

datang dari sini :)
http://www.miramashimaaru.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

deno berkata...

salam.. deno folow sini dari segmen yg sama :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Mia Liana berkata...

salam....mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html