Sabtu, 2 Februari 2013

Segmen Pantas AisyahHumaira

2.Februari.2013

wanie tag saya dan disebabkan bosan dan free dan tak dak buat apa-apa dan sewaktu dengannya saya join..yeayy. lol.. -___-..nak join jugak sila cepat sebab segmen ni tamat jam 1 petang hari ni..ya hari ni bukan esok..nak join sila klik sini. saya tag eda dan sarah...ok ni je, bye assalammualaikum semua. (:

8 ulasan:

Amy Hana berkata...

Salam ukhuwah :) follow sini dari segmen yang sama

http://innallahmaana.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

aisyah humaira' berkata...

http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/blogger-terpantas.html

SENARAI PESERTA DAH ADA. JANGAN LUPA TERJAH DIORANG TAU. SALING BERKENALAN SESAMA BLOGGER :)

#Niera dah follow sini :)

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog ni kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Sharifah Syahirah berkata...

Amy: salam ukhuwah :) terima kasih follow.
Niera : terima asih follow..teruskan berdakwah !!
cik fie : terima kasih follow.

Miss Light of Happiness berkata...

assalamualaikum ...

Salam Mahabbah wa rahmah ..


Singgah dr segmen sama ...^^

Miss joined jugak .. dah follow sini ... :)

http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html


ilalliqa' :)

nanakimie berkata...

singgah dari segmen sama:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

salam kenal dari nana....heee

❀M!sz Zuhayra❀ berkata...

Hye ! already follow n BW here .
Do visit my blog too k :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Zira Aziz berkata...

BW n FOLLOW dr segmen yg sama :

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html