Jumaat, 2 Mac 2012

Segmen : Aku ada blog.

nak join segmen ni,segmen yang simple je tau.tak banyak syarat pun.


Nama Dalam Dunia Blog : sya

Nama Blog : Ini Hidup Aku.


Usia Blog : 6 bulan 8 hari.

kamu tengok-tengok nak join ke..? pun boleh nak join tekan je SINI

7 ulasan:

Pka Rahim berkata...

hi dari segmen yang sama.
jemput singgah blog pka ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

terima kasih! :)

puteri nur afiqah berkata...

dari segmen yg sama... sudah follow..
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

^_^ happy blogging....

P#eoniX berkata...

singgah dari segmen yang same...salam kenal...

Nurul Hayati berkata...

follow sini

kita dari segmen yang sama..

sudi2 la masuk ke blog saya..


http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

happy blogging~~!! :)

charmyiex berkata...

salam kenal
singgah dari segmen yg sama...follow awak..


http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Patrick Star berkata...

Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

--> Blog Rilek-Rilek <--

nabila faryzza berkata...

salam,
datang singgah dr segmen yg sama. selamat berblogging. :)