Khamis, 22 Disember 2011

terima kasih



16.12 birthday aku ni.pertama aku nak ucap terima kasih tak terhingga dekat mak n abah sbb dia orang ingat birthday anak dia orang ni.lagi-lagi abah siap sms aku nak wish happy birthday so sweet.walaupun tak ada kek besar ke hadiah besar aku still happy.tu semua tak penting dia orang dah besarkan aku dengan baik tu la hadiah yang tak ternilai.untuk adik-adik aku aqila and ashraf terima kasih sangat2 sayangggg, sebelum aku tidur 15hb tu dia orang dah nyanyikan lagu happy birthday tu,terharu sangat.azzi adik lelaki yang dh besar panjang tu walaupun kau lupa birthday k.long and paling lambat wish akk stil cakap terima kasih sangattt.mak jah a.k.a reen thank you mak jah kau la kawan aku yang pagi-pagi dah sms nak wish birthday siap cakap kau sayang aku lagi,atotototo sweeet gila kau kan.terima kasih jugak untuk atika my dear lupa wish ea..tak pe kau tak terlambat pun la,terima kasih wey.anis,aziana,azreen,alif si anak emak,sofina and semua la terima kasih korang ingat birthday aku.tak lupa dekat kawan-kawan fb termasuk la sepupu,sedara mara and semua yang terlibat mengucapkan happy birthday dekat aku...cehh ayat nak sedap je.terima kasih banyak-banyak.aku hargai sangat.


terima kasih daun keladi ya semua.

p/s: rindu dekat kawan-kawan aku la.

2 ulasan:

Ashi berkata...

oh... happy birthday.. walaupun terlambat...

Sharifah Syahirah berkata...

Ashi terima kasih ya,
tak terlambat pun la.