Isnin, 1 September 2014

Alhamdullilah Saya Boleh Tulis Semula.

Assalammualaikum, Hai..

Apa khabar wey, sihat ? Alhamdullilah saya dah balik. Over nak arwah balik pun nak tulis kat blog. Biarlah blog aku, balik je benda pertama kejar fb lah kan, China tak ada fb, tapi best juga tak serabut pasal fb, lupa kejap bisnes. hehe Tapi duit dah habis banyak sila menginsafi sila mula bekerja semula ya senah. Terima kasih yang prihatin.. ecewahh.. tak sangka ada 15 coment waiting, untuk yang ramai followers setakat 15 comment awaiting apa lah sangat, tapi untuk aku yang tak pamous ni, rasa awkward je. hahaha Entry China akan update slow-wlow, sebulan duk sana kalau nak buat day 1, day 2 and so on pengsan lah kau. Nanti kita tengok macam mana ya. Belanja gambar 1 dulu, yang lain tak transfer lagi, bagi aku bernapas sikit ya.



2 ulasan:

Nadratul Syazwana berkata...

Knpa taktau pun kak Syira pi China? :o Patutlah lama menghilang! Hehe rindu akak

Sharifah Syahirah berkata...

@Nad : hehe saja je senyap-senyap pegi. merajuk ! hahahahaha