Sabtu, 26 November 2011

BLOG OH BLOG.

ASSALAMMUALAIKUM.

Lama dah rasanya tak update blog ni.Tengah exam ni tak ada masa + malas nak update.aku suka tengok blog orang.sebelum ni aku tahu jalan-jalan je kat blog orang tapi tak tahu mcm mana nak create blog.bila tengok kawan aku http://atikaahmad.blogspot.com/  buat blog baru la tahu macam mana nak buat blog ni(terlebih pandai sbb tu tak tahu,,malunye).blog pertama yang aku tengok blog kak fyna.

macam mana aku boleh terjumpa blog ni..? aku bukak youtube sebab nak tengok macam mana nak pakai pashmina jumpe la tutorial kak fyna ni ada link sekali,try bukak and teruja sangat nak tengok sbb best sangat.banyak benda boleh belajar dekat situ.aku pun sruh kawan2 aku bukak and dia orang pun suka.hari-hari aku mesti and wajib tengok blog kak fyna sbb nak tahu tutorial dia buat and baca cerita-cerita dia.korang pun try la bukak mesti best(macam ada org baca cerita kau jep hahaha).ok la ni je nak merepek kali ni.


jumpa lagi ya,bye.

2 ulasan:

IFA Athirah berkata...

aiy.same la kite nama syarifah

Sharifah Syahirah berkata...

hai,,
yke..awk follow ke,,klau follow thnx la..:)