Rabu, 5 November 2014

Luahan Rasa

Assalammualaikum, Hai

Aku ni sekarang rasa marah sangat kat diri sendiri. Cita-cita besar, nak ada butik sendiri, nak travel, nak ada saving RM 1M before 25, tapi.......usaha ? celah gigi je, tak serius, tak betul-betul. 

Semangat ni macam minyak kadang full tank, kadang kosong terus. Ni sebelum kosong baik isi. Cara aku bila rasa down bisnes, macam-macam buat tak jadi, aku baca cerita-cerita orang yang dah berjaya. Orang yang dulu susah sekarang senang sebab usaha. Lepas tu doa lah. Mungkin ada silap kat mana-mana ni.

Doakan aku berjaya ya. Aku merayu.



5 ulasan:

Aina Akmal berkata...

Good luck kak..minta kekuatan dengn allah. Bnyak dekatkan diri dengan allah.. InshaaAllah apa yang akak impikan akann tercapai. ^^

Hikayat Seorang Budak berkata...

moga terus berjaya :)
sentiasa doa dan minta pada Allah.

Izzati Amira berkata...

comelnya sis.

kita pun ade impian besar mcm sis jugak. inshaa Allah, kita sama-sama usaha ye

Scha Nazri berkata...

Insya Allah. Bukan senang nak senang kan. Doa banyak2. Aminn :)

Badrina Badrul berkata...

Good luck ye kakak sayang :) jgn putus asa dan sentiasa doa kat Dia. :)